11 Must-Have SEO Tools Voor Copywriters

Een deel van de software kan gratis worden aangeschaft, terwijl andere tegen een kleine vergoeding moeten worden aangeschaft. Deze functie spioneert de backlinks van uw concurrenten en helpt u bij het identificeren van haalbare of geschikte koppelingsmogelijkheden voor uw eigen site. Ahrefs site explorer is een andere vertrouwde bron van backlink-gegevens. Hij is te zien geweest op HuffingtonPost, BusinessWorld, YourStory, Payoneer, Lifehacker en andere toonaangevende publicaties als een succesvolle blogger en digitale marketeer.

Ubersuggest, SEO software gratis ontwikkeld door Neil Patel, is een apparaat voor het zoeken van zoekwoorden dat u helpt bij het herkennen van zoekwoorduitdrukkingen en bovendien de zoekintentie erachter door de toonaangevende SERP’s voor hen te laten zien Uw zoekwoorden vormen een groot deel van SEO en u moet ze zorgvuldig kiezen. Met deze functie kunt u zien waar u rangschikt op basis van trefwoorden en het beste deel is dat de interface gebruiksvriendelijk is en tegelijkertijd nauwkeurige gegevens en aanvullende inzichten biedt voor de besluitvorming.

Het is ook vermeldenswaard dat sommige providers zelfs kortingen aanbieden aan gebruikers die voor langere abonnementsperioden betalen. Als je weet hoeveel keer een bepaald zoekwoord (of een bepaalde zoekwoordcombinatie) wordt opgezocht, dan kan je prioriteiten gaan leggen. Hiermee kun je long tail zoekopdrachten ontdekken in de vorm van vragen bij een bepaald zoekwoord. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer een nieuwe website wordt opgeleverd maar de pagina’s nog niet zijn doorverwezen.

In sommige gevallen kan het belangrijk zijn om ook te gaan optimaliseren op synoniemen van je zoekwoorden. Goed zoekwoorden onderzoek begint met het verzamelen van een gigantische hoeveelheid zoekwoorden binnen één bepaald onderwerp. Hier kom je namelijk ook een hoop interessante zoekwoorden tegen, zoals onderin bij de gerelateerde zoekopdrachten. Overweeg om een nieuwe pagina binnen je website aan te maken over dit onderwerp. Het maakt niet uit of je rankings, goed positionerende trefwoorden, of e-commerce-prestaties overzichtelijk in beeld wilt hebben, met Data studio stel je het juiste dashboard makkelijk samen.

Met de gratis versie van KWFinder kun je vijf zoekopdrachten per dag uitvoeren. Deze tool geeft op visuele wijze de data van Google Analytics weer voor de pagina waar je je nu op bevindt (en waar jij toegang tot Google Analytics van hebt natuurlijk) SEO Software Moz bleef opduiken als een van de meest efficiënte SEO-tools die experts daadwerkelijk gebruiken. Door regelmatig relevante onderwerpen en kwalitatieve en actuele content te plaatsen op je website, deze te linken met interne en externe webpagina’s en de juiste zoekwoorden toe te passen, ben je al goed op weg met on-page SEO.

Deze website biedt gratis en betaalde SEO-tools. Er zijn een aantal geweldige tools beschikbaar, waaronder Moz Pro, Ahrefs, SEMrush en SpyFu. De zoekmachine kijkt naar de signalen die over het algemeen aangeven of een pagina kwalitatief sterk is. SiteProfiler is een van de twee linkbuilding tools van Mangools. Niet direct, tenminste. Niet alle SEO-tools passen in een bepaalde categorie. Geen externe short-cuts dus als linkbuilding of doorway pages maar ook geen interne manipulaties zoals cloaking en keyword stuffing.

Een voorbeeld van Black hat optimalisatie is onder andere door te veel (verborgen) zoekwoorden in webteksten te verwerken.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *